home1

Garantie

Toate electrocasnicele beneficiaza de garantie!

www.electrocasnicesecondhand.ro

Electrocasnice Second Hand calitate import

ELECTROCASNICE SECOND HAND online ofera spre vanzare mașini de spălat și frigidere resigilate –  aduse din Occident (Anglia, Germania, Italia, Olanda, Elveția), generație actuală și recentă, inclusiv slim, frontale, verticale, cu program scurt, cu uscare –  în stare excelentă, și ca funcționare, și ca aspect (în țiplă).

Produsele beneficiaza de garantie si se prezinta intr-o stare foarte buna cu timpi de functionare foarte mari fata de exlectrocasnicele de pe piata romaneasca. Produsele inainte de vanzare sunt testate si analizate de tehnicienii nostri experti in electrocasnice. Garantam ca produsele sunt in parametrii de functionare reali fara daune ascunse.

Avem o varietate foarte mare de produse reimprospatand mereu stocul cu produse aduse recent din tarile prezentate mai sus.

Calitatea produselor

Preturi corecte

Varietate produse

Stoc mare

Calitate import

Electrocasnice Second Hand

Toate electrocasnicele noastre au calitate de import avand o viata
de utilizare mai lunga si componentele fiind mai bine construite decat cele pentru piata romaneasca. Te asteptam sa testezi produsele noastre sa te convingi singur de calitatea acestora. Daca ai nelamuriri sau intrebari te asteptam sa ne contactezi telefonic la numerele de telefon 0792.984.945 sau 0722.509.635.

Dacă sunteți în căutarea electrocasnicelor la mâna a doua, sunteți în locul potrivit! Oferim o gamă largă de electrocasnice second hand, ideale pentru a satisface nevoile dumneavoastră într-un mod accesibil și sustenabil.

La fel ca și în cazul altor produse second hand, electrocasnicele noastre sunt selectate cu grijă și verificate pentru a vă asigura că achiziționați produse de calitate. Avem o echipă specializată în inspecția și recondiționarea electrocasnicelor, astfel încât să puteți avea încredere în produsele pe care le cumpărați de la noi.

Indiferent dacă aveți nevoie de un frigider, mașină de spălat, aragaz, cuptor cu microunde sau alte electrocasnice, avem o varietate de opțiuni pentru a vă satisface cerințele. Vă punem la dispoziție electrocasnice de la branduri de încredere, cunoscute pentru durabilitatea și performanța lor.

Avantajele cumpărării de electrocasnice second hand sunt numeroase. În primul rând, veți economisi bani semnificativ, întrucât prețurile noastre sunt mult mai accesibile decât cele ale produselor noi. În plus, prin alegerea electrocasnicelor second hand, contribuiți la reducerea impactului asupra mediului, deoarece prelungiți durata de viață a acestor produse.

De asemenea, asigurăm servicii post-vânzare profesionale. Suntem aici pentru a vă oferi consultanță și asistență în alegerea electrocasnicelor potrivite și vă putem oferi informații detaliate despre produsele noastre. Ne dorim să aveți o experiență plăcută de cumpărături și să vă bucurați de produsele achiziționate de la noi.

Nu mai ezitați! Descoperiți gama noastră de electrocasnice second hand și beneficiați de avantajele acestora. Oferim calitate, prețuri competitive și o experiență de cumpărături excelentă. Contactați-ne astăzi și transformați casa într-un loc confortabil și funcțional, cu electrocasnice fiabile și accesibile!

Recenzii clienti

Ce spun clientii nostrii

Tinem mult la parerea clientilor si de aceea am creat aceasta sectiune de recenzii unde clientii pot lasa un mesaj iar noi in functie de acestea ne imbunatatim serviciile pe viitor.